Pričalo se da Saša Matić nije htio ići na operaciju i vratiti vid zbog brata , a onda je PROGLEDAO I OTKRIO ISTINU SVIMA!

Saša Matić, omiljeni pjevač poznat po svom izuzetnom talentu i iskrenom karakteru, tragično je izgubio vid prije nekoliko desetljeća zajedno sa svojim bratom Dejanom Matićem, i dalje budi divljenje i poštovanje svoje publike.

Privatni životi ovo dvoje pjevača pobudili su znatiželju mnogih, posebice oko okolnosti gubitka vida i mogućnosti kirurške intervencije za vraćanje vida. Entuzijastični obožavatelji upustili su se u stalna nagađanja o mogućnosti da im se povrati vizualna percepcija.

Prema pouzdanim izvorima, braća Matić rođena su prerano te su jedno vrijeme bila u inkubaciji. U tom su razdoblju medicinske sestre ustanovile da nijedno dojenčad nema sposobnost vida, što je naknadno potvrdio i glavni doktor medicine u Beogradu.

Prvo se tvrdilo da je razlog što Matići danas ne mogu vidjeti isključivo liječnički nemar. Saša, koji je potvrdio, izrazio je dvojbu je li za ovaj nemar odgovorna medicinska sestra ili liječnik. No, Saša je potvrdio da je sama informacija točna.

U dobi od 30 godina, braća su dobila priliku za operaciju oka koja im je obećala vratiti 70% vida. No, i Saša i Dejan, kao i njihovi roditelji, ponudu su odbili prepoznavši je kao eksperimentalni postupak. Saša, kojeg godinama muče rasprave o njihovom vidu, sada te priče smatra potpuno beznačajnima i izražava umor prema njima.

Izražavajući svoje osobno stajalište, izjavio je da je riječ o privatnoj stvari, uvjeravajući druge da je njihova zabrinutost nepotrebna. Zadovoljan svojim trenutnim životom, izrazio je zahvalnost za dodatne mogućnosti koje mu je podarila viša sila, omogućujući mu da napreduje i pronađe radost. Nedvojbeno je da je njegov glas odigrao značajnu ulogu u ovoj priči. Na kraju je odlučno ustvrdio: “Vodim normalan život i ne bih ga mijenjao ni za što postojeće.”