Promijenila je vjeru, a njena pretužna pjesma krije jezivu priču – Indira Radić imala je tešku sudbinu a najgore joj je bilo kada su joj oteli sina!

Indira Radić, poznata pjevačica narodne i zabavne muzike, rođena je u Dragalovcima kod Doboja, Bosna i Hercegovina, 14. juna 1966. godine. Tokom 2000-ih godina postala je najveća senzacija na ovim prostorima. Uprkos svojim bosanskim korijenima, preselila se u Beograd usred ratnih previranja.

Uprkos opsežnoj medijskoj pokrivenosti njenog prisustva i uticaja njene muzike na klupsku scenu, samo nekolicina je bila upoznata sa dubokim izazovima koje je pop pevačica pretrpela ranih 90-ih. I dan-danas mediji uveliko prikrivaju činjenicu da je Indira sa samo 25 godina postala majka sina Severina, a identitet oca svog djeteta uporno je skrivala.

Početkom 1990-ih, suočena sa eskalacijom sukoba u regionu, Indira je donijela hrabru odluku da se preseli iz Bosne u Srbiju, osiguravajući sigurnost svog novorođenog djeteta, muža i majke.

Sa četiri godine, Severin otac je doneo jednostranu odluku da ga vrati u Bosnu, a da Indiru nije obavestio o svojim planovima, ostavljajući nju potpuno nesvesnu.

Indira, hrabro dijete rođeno u bosanskom mješovitom braku, neustrašivo prihvaća svoju tek usvojenu vjeru i samouvjereno se izjašnjava kao pravoslavna.