Rade sa 60 godina nikada nije bio intiman sa ženom- Traži pravu a za nju ima ove uslove? HIT IZJAVA O KOJOJ SVI GOVORE

Javnost je upoznala Radeta po njegovom zahtjevu da mu se pomogne kod opremanje kupatila. DANAS SU njegove ambicije dobile i neki novi smjer. Rade Milanovic koji je inace stanovnik Busovace u Bosni, a ranije je poznat jer je trazio i donacije. Njegov cilj je sada drugaciji i sve se promijenio. Njemu je 60 godina, Rade zivi usamljeničkim zivotom i sada mu je jako bitno da pronadje sebi drustvo i prijateljstvo i da ima nekoga uz koga ce pricati uz jutarnju kafu.  Rade priznaje iako je star nikada nije imao intimne odnose sa zenama i to ga je potaklo da otvori Instagram i da potrazi ljubav.

Istice da je oduvijek bio otvorenog uma ali istvoremeno ima sada i nekoliko svojih kriterija. Trenutno Rade ima na umu da nadje zenu oko 30 godina, da je osoba koja ima posvecena vrijednostima da ima odanost. U ovom trenutku osjeca privlacnost da brak osnuje i da vise ne osjeca pritisak da vrijeme otice. Bio bi zahvalan da ako neko je zainteresovan da mu se javi. On zeli da to bude dama i jedva ceka da mu se javi.

 

 

Rade se oslonio na podršku od svoje prijateljice koja mu u svemu ovome pruza podrsku. Njegova ceznja da dobije brak i dalje ga motivise. U svojim mastarijaam Rade zamislja da mu to bude idealna partnerica koja ce da bude jako sarmantna i sitnu zenu koja ima tamnu kosu. Naglasava da mu je vazno da bude mladja od njega a da voli porodicu.