“Radi Novaka Đokovića ja mijenjam svoj život.” JOVANA JEREMIĆ otkrila kako je teniser uticao na nju! “ODUVEK SAM VOLELA MOĆNE I USPEŠNE I RADI NJIH SRCE BRŽE KUCA.”

Jovana Jeremić je poznata voditeljica ciji talenat pokazuje na malenim ekranima, te nikada nije krila kakve je sve ambicije imala i posvecenost svom poslu. Kror nastupe i razne intervjue jako cesto se isticalo koliko je ona ponosna na svoj profesionalni put i sva postignuca koje je ona ostvarila u svijetu medija. Nedavno je ona otkrila da ima veliki uspjeh i ima evliki uzor a to je vjerovali ili ne svjetski poznati teniser Novak Đoković.

Jovana Jeremić je inace ugledna voditeljica koja sa svojom pojavom na malim ekranima ne samo da zabavlja nego jako cesto moze da inspirise i nedavno je odlucila da posjeti sada i prostoriju koju ona cuva kao sjecanje na trofeje a to je soba u kojima se nalaze svi trofeji koje je osvojio svjetski poznati teniser Novak Đokovic- Ona kaue da nije to posjeta koja je bila obicna kroz istoriju vec je bila prilika da sada Jovana pokaze koliko snaznu ali i duboku poruku volje i upornosti.

Njene rijeci su pune ohrabrenja i podsticaja i vjere da se sve moze kada se hoce. Jovana je poslala snaznu poruku podrske i inspiracije svima da se bore za svoj uspjeh bez obzira na prereke koje se nalaze na putu.

Osim toga Jovana je rekla da je nedavno podijelila i licni uspjeh u svojoj borbi da ima i fit tijelo. Istice svoje postignuce u vezi kontrole tjelesne tezine i svjesti koliko je bitna zdrav aprehrana. jovana je rekla da je postigla sada svoj cilj i postigla je zeljenu kilazu uz održavanje vitke linije i zdravog nacina zivota tada.