Rastanak se morao desiti nažalost kod njih: Katarina i Gobelj više ne žive skupa a evo šta se desilo! (FOTO)

Tokom odredjenog broja godina njihovo prijateljstvo je preraslo u ljubav i desila se ljubav i na kraju je doslo i do braka i do porodice koja je toliko skladna i spremna za sve sto ih ceka.

Iako je zivot bio uzurban, svjesno se svi trude da daju prioritete svom nacinu zivota koji moze da bude kvalitetan a to se desava decembra 2021. godine. oni su blagoslovljeni jer je njima u zivot stigla kcerka Katja koja ima mijenja sve.

Rdzvojenost za Katarinu je bila zaista izazovna jer se njen suprug Marko Gobeljic odlucio da ide u Atinu radi profesionalnih razloga a ona je tu da pomogne i bude podrška. U septembru se preselio za Atinu i to se pokazalo jako zahtjevno i tesko. Radi poslovnih obaveza Katja je morala da prodje kroz to razdoblje i tako da se bori da izadje jaca iz svega toga kao djevjcica.

Ja sam ocekivala da ce da se smanji obim posla nakon Nove Godine ali radi mog iznenađenja stvari su se toliko promijenile i jednostavno sve je eskaliralo pa sam ja i tada objavila novu pjesmu- rekla je Katarina prije nego li je nastavila da govori o tome.

Da vas podsjetimo prosle godine se suskalo o njihovom braku i odnosu a posljedica je ta jer je Grujiceva odlucila da ode sama u Asutraliju. Pjevacica je krenula na kratku turneju tada.