RECEPT ZA RAST VAŠE KOSE,OSTAVIĆE SVE LJEKARE OTVORENIH USTA!

Želja za bujnom i živopisnom kosom je univerzalna. Mnoge metode njege kose tvrde da ubrzavaju rast kose, jačaju pramenove i bore se protiv gubitka kose.
Ovaj recept je toliko efikasan u podsticanju rasta kose da ostavlja doktore zadivljenim, razjapljenih usta.
Prije nego što uložite značajnu svotu novca u skupe tretmane, razmislite o isprobavanju ovog lijeka “uradi sam” koji može ubrzati rast vaše kose. Nastavite čitati kako biste otkrili osnovne sastojke koje biste trebali uključiti u ovaj domaći recept.
recept:
Prosječna osoba tipično doživi gubitak kose od 50 do 100 pramenova dnevno, što nije vidljivo golim okom. Međutim, ako primijetite pretjerano opadanje kose po cijelom tijelu, preporučljivo je potražiti liječničku pomoć.
Sastojci:
Pola banane.
Zlatna središta jaja, žumanca,
Mala količina organskog meda,
Do pola napunjena čaša piva.

Priprema:
Pomiješajte različite sastojke dok ne formiraju dobro izmiješanu smjesu.
Neophodno je biti oprezan kada pripremate smjesu kako biste osigurali homogenost. Željena konzistencija treba da bude kremasta kako bi se olakšala pravilna upotreba.
Proces njegove primjene je sljedeći:
Nakon što skuhate ovu mješavinu, obilno je rasporedite na kosu i vlasište, obraćajući dodatnu pažnju na područja koja su najviše pogođena. Zatim pokrijte smjesu slojem papirne folije kako biste održali toplinu na tretiranom području. Ovo će osigurati da mješavina duboko prodre u kožu. Ostavite smjesu da ostane na kosi jedan do dva sata prije nego što nastavite da perete kosu na uobičajeni način. Za optimalne rezultate preporučuje se ponavljanje ovog tretmana na sedmičnoj bazi.