Sanja Kužet je odlučila staviti tačku na brak! NJEGA SVI znaju u javnosti! ODLUCILA SAMA DA IDE DALJE

Svi koji inace prate Zvezde Granda ne mogu da zamisle ni ti jedan dan da ne pogledaju epizodu a u njoj da ne vidimo Sanju Kuzet. Prelijepa voditeljica je zadnjih 10 godina na nasoj ceni a samo je jednom odlucila da napravi pauzu i to kada se porodila. Slijedi i priča sada o njoj i ljubavnom zivotu.

Jedna od jako poznatih voditeljica na nasoj domacoj sceni Sanja Kuzet uziva u jako sretnom braku sa Nemanjom Zivojinovicem uz kojeg podize sada sina Strahinju, dok sada sa nestrpljenjem jedva ceka da stigne novi clan u porodici.

ALI ono malo sto ljudi zna jeste da je Sanja Kuzet prije 9 godina bola u braku sa clanom osiguranja TV PINKA, Zoranom Piperom sa kojim je dobila sina Andriju dok je kuma na njihovom vjencanju bila velika zvijezda sa Balkana. Kuma Sanja Kuzet bila je pjevacica Lepe Brena. Iako tada nije bila u Grandu ona je vodila vremensku prognozu a Sanja i Lepa Brena su jako bliske bile.

Tada se desila ljubav na prvi pogled. Sanja je vazila za jako atraktivnu voditeljic a on je bio uporan a Sanji se to sve svidjelo. Nakon nekoliko mjeseci od zabavljanja, odlucili su da ce ipak da se vjancaju.

Ali samo godinu dana od pocetka braka desio se razvod a onda je Sanja rekla da su ona i suprug ostali u jako dobrim odnosima.