Sanja Kužet više ne može da šuti i krije: PROGOVORILA o aferi koja hara u Zvezdama Granda! Nacija će da bude na nogama od ovoga (FOTO)

Danas u nastavku ovog članka govorimo o novostima koje su se pojavila na našoj estradi i sceni pa ćemo tako i mi da se dotaknemo tih tema. Voditeljica i jedna od omiljenih lica sa naše scene Sanja Kužet je govorila o svom poslu, o aferi koja hara o mitu i koja danima trese javnu scenu.

Naravno jasno je svima da je ovo ženu uzdrmalo, jer koga nebi. SVAKI NORMALAN čovjek bi se potresao na sve ovo. S obzirom na to da Snežana zaista ima bogatu karijeru i to se do sada mnogo puta i pokazalo mislimo da su nju na ovaj način ugrozili. Mi smo joj dali podršku u ovome i ja sam lično javila se i to je skroz kolegijalno. Mogu da potvrdim i ja da sve ove godine rada u Zvezdama Granda nikada niej doveden na ovaj način kredibilitet takmičenja.

Prije par dana smo mogli da vidimo i čujemo Snežanu Đurišič u ovoj misiji nakon cijele priče koja bruji par dana ali na snimanje je stigla tri sata ranije prije nego li je dogovor bio pa je novinari nisu mogli da uhvate da da izjavu. Prije sedme sile tu je bio i Dragan Stojković Bosanac koji je isto bio upleten u proču.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *