Savadba o kojo priča cijela Srbija – Ples mladenaca je isprovocirao sve prisutne!

Prvi svadbeni ples je emotivan momenat, koji, uz pesmu koja ima dublji značaj za mladence, treba da bude nešto što će ostati u sećanju kako njima, tako i svim prisutnim gostima.

Ipak, snimak koji je nedavno postao viralan ostaće u sećanju ljudima širom Balkana.

Na instagram stranici “Videji_8”, pojavio se snimak sa jedne svadbe sa naših prostora, zbog kog su, mnogi bili iznenađeni.

Kako se može čuti na snimku, veseli razigrani novopečeni bračni par za svoj prvi ples odabrao je domaći hit “Isti igrači”. Da sama pesma jeste hit, stoji. Da pesma nije za prvi ples, pa…

Gledajući snimak, primetićete kako su se, dok su ih gosti snimali, mladenci veselo “bacali” po podijumu. Atraktivna mlada je sve vreme, držala svoju haljinu da joj ne spadne, dok je mladoženja u nekom trenutku čak odlučio da baci cigaru na pod.

Ipak najveće iznenađenje desilo se kad je mladoženja kod teksta “mnoge su stajale u redu sa mnom noć da provedu” pokazao na ženski deo gostiju, piše Blic.

Sve ove situacije izazvale su ljutnju kod ljudi koji su odgledali video snimak. A u komentarima je teško bilo naći pozitivan komentar.

3 thoughts on “Savadba o kojo priča cijela Srbija – Ples mladenaca je isprovocirao sve prisutne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *