SKANDAL! Ana Bekuta nakon Mrkine smrti našla novog DEČKA! Sa njim se drži za ruke, osjećam se kao DJEVOJČICA dok sam s njim! (FOTO)

Danas smo se susreli sa jednom informacijom koja se tiče jedne naše jako poznate pjevačica a njeno ime je Ana Bekuta. To je pjevačica koja iza sebe ima jako veliku karijeru te samim time ona je jedna od legendi narodne muzike. Međutim u posljednje vrijeme o njoj se jako često piše u svim medijima, a evo šta se sada desilo.

Naime, svima je poznato kako je ona prije nekoliko mjeseci ostala bez svog partnera poznatog političara Mrke i nakon toga ona je povukla sa scene na određeni vremenski period. Tako prije par dana desila se jedna potpuno drugačija situacija u kojoj je ona slikana sa drugim muškarcem u zagraljaju i svi kada su je vidjeli ostali su u šoku.

Tako poslije samo par sati ispostavilo se kako je to zapravo njen unuk i mnogim je bilo sve jasno. Na kraju se samo ispostavilo kako je to bila jedna medijska bomba. Šta vi mislite o ovoj legendarnoj pjevačici. Podijelite sa nama svoj stav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *