SPAS OD ZUBOBOLJE: Potrebna su samo 2 sastojka, a djeluje ODMAH!

Neizdrživa bol zubobolje je osjećaj koji može potvrditi svatko tko ju je iskusio. Za razliku od drugih vrsta boli, kao što su bolovi u nogama ili migrene, zubobolja ima izravan utjecaj na naš svakodnevni život, posebno kada se radi o nečemu tako temeljnom kao što je prehrana.

U nekom trenutku svatko će se susresti s ovom nelagodom, bez obzira na praksu oralne njege. Ali budite uvjereni, mi smo tu da vam olakšamo patnju.

Opće je poznato da je, kada se suočite s pojavom zubobolje, ključno potražiti hitnu pomoć stomatologa. Međutim, nesretno vrijeme zubobolje, koje se često podudara s trenucima opuštanja ili visokog stresa, čini nepraktičnim žurno žuriti stomatologu.

Ovdje dolazi do izražaja snaga prirodnih sastojaka. To je jednostavno i učinkovito rješenje koje zahtijeva samo dva jednostavna sastojka.
Učitavam…

Klinčići u prahu

Kokosovo ulje je predmet pri ruci.

Postupak je jednostavan:

Pomiješajte jednake dijelove svakog sastojka, miješajući dok se ne postigne konzistencija poput paste. Jednostavno nanesite pastu na zahvaćeni zub i desni (do tri puta dnevno). Voila! Bol će nestati.

Je li ovo doista učinkovito? DA!