SVAKI DAN JE GLEDAMO A NIKO NIJE ZNAO DA JE UNUKA OD JOVANKE BROZ! Pogledajte koja je to novinarka (FOTO)

Jovanka Budisavljevic a kasnije su je svi znali kao Jovanku Broz je osoba koja je kroz svoj zivot prosla sve i svasta, mnogo bura i znacjane trenutke tokom svog zivota i karijere. ona je rodjenda u Hrvatskoj pa se pridruzila partizanama protiv nacisticke okupacije i to jako mlada tada. Tokom rata je imala mnogr gubitke tu je bila i smrt oca i dva brata dok su sestre zavrsile u sirotistu.

Nakon rata Jovanka se udaje za Josipa Broza Tita i postaje tada prva dama. Njihov odnos je bio predmet raznih spekulacija ali Jovanka je oduvijek govorila da je samo njega volila. Nakon smrti, suocila se sa velikim teskocama a zadnje godine svog zivota provela je sama i u izolacij.

Ono sto je manje poznata cinjenica jeste da je unuka njene sestre Goce postala poznata voditeljica na Teleziji Pink. Njen doprinost novinarstvu tada je nagrađen sa srebrenom medaljom jer je imala posebne zasluge a ona potice iz porodice koja je bila uz Jovanku do samog kraja.

Unuka od njene sestre Gordane Goce Uzelac radi kao voditeljica na Pink tv. Goca ima srebrenu medalju za zasluge. Porodica je bula uz Jovanku kada je bilas ama i nije imala nikog. ovo je prica koja pokazuje bogastvo zivota kao i naslijedja koje porodica prolazi kroz razne generacije.