SVAKI dan kukaju da im je teško da nemaju šta da jedu a sada je Slađa objavila slike i bijes javnosti nije izostao! SLAĐA I ĐANI BRĆKAJU NOGE U DUBAIU!

Kada govorimo o javnim licnostima jasno nam je da je situacija krenula od virusa kada je sve zabranjeno bilo a izmedju ostalog i zabranjeni nastupi i pocelo je onda kukanje koje nikada nije prestalo. Moramo da kažemo da narodne masne nikada im se to nije svidjeli i svi su se pitali gdje su pare koje su godinama zaradili. Oni sada kažu , kako nisu radili, kako nema odakle da kapa oni su poceli da sklapaju jedva kraj sa krajem a javnos tim poručuje da i ostali narod ne kuka nego se bore i da oni tako trebaju.

Slađa i Đani su se do sada mnogo puta oglašvali da nemaju šta da jedu a sada slike koje su se pojavili U JAVNOSTI gdje se vide da oni uzivaju u Dubajiu i onda su ljudi rekli da je jasno da oni nisu normalni cim su toliko o tome govorili. NAkon odlaska na odmor mnogi su se sokirali kada su vidjeli kupaći objavljen koji je Slađa obukla na sebe. Ona je na sebi imala minijaturni kostim koji je vise pokazao nego sakrio. Pogledajte u nastavku slike koje su skinute sa njihovih drustvenih mreža:

 

Nakon toga Đani se obukao kao sejk pa su se svi smijali ovoj slici. Pogledajte kako izgleda: