“SVEKRVA MI JE ODUVIJEK BILA KAO MAJKA ROĐENA…”

Od prvog dana takav nam je odnos bio da mi je svekrva bila kao rodjena majka sve dok njen stariji sin u ovom slucaju brat od mog supruga nije dosao kod nas u goste otisao sa nasim automobilom da bi se vidio sa djevojkom ali tada se desava nesto sasvim drugacije a to da je on opljackao benzinsku pumpu i od tog trenutka zivot za nas postaje drugaciji.

Svi su tada sve svalili na mene jer je auto tada bilo registrovano na moje ime a on nestaje tada kao da ga nikada nije bilo.

Nakon nekog vremena sam odlucila da odem do svekrve kao nenajavljeni gost i onda sam istog tog “nestalog sina” vidjela kako sjedi i kako pije kafu bas sa njom. Nakon svega sto sam prezivjela i dozivjela nisam mogla da vjerujem da su u stanju to da mi urade.

Ona je tada uspjela da mu pomogne da pobjegne iz zemlje a jada tada trudna sam ostavljena sama, i sve mi je to bilo svaljeno na vrat. Imam troje djece i jako dobro znam sta je to majcinska ljubav ali ne bi mogla da budem toliko nepravedna i dopustiti da necije tudje dijete ispasta da bi mom djetetu tada bilo lijepo i dobro.