SVI SE PITAJU KAKO JE USPIO NJU DA OSVOJI: Zmaj od Šipova nije više kao prije divljak, ZALJUBIO SE DO USIJU! Kada vidite ljepoticu pored njega oči će vam stati (FOTO)

Kada se spomene ime Zmaj od Sipova vjerujemo da nema ni ti jedna osoba koja do sada nije cula za njega, i svi znaju ko je on. On je neko ko je na sebe skrenuo veliku oažnju i tako je sa svim svojim postupcima dospio do rijaliti programa. Nakon njegovog izlaska iz rijaliti programa jako veliki ineteres je bio za njegov zivot, mediji su o njemu pisali ali njemu to naravno nije toliko smetalo. On se bavi poljopvredom u tom poslu je, uzgaja stoku i tako zivi. Dosta se govorilo i o njegovoj kcerci koju ima a ona zivi sa majkom svojom van granica Bosne i Hercegovine.

 

On je na drustvenim mrežama odlucio da objavljuje jako smiješne sadržaje a tu su razne slike, razni video snimci a sada je objavio i jednu sliku koja je sve zainteresovala i iznenadila. On je sa jednom mladom djevojkom odlucio da stavi na stori jednu sliku a onda je i dao komentar za medije da bi za ovakvu zenu dao svu stoku i da bi se preselio u grad za njenu ljubav. Kod njega se nikada ne zna da li on to stvarno misli ili je to neka vrsta sale.