Svi su mu govorili da je lud, a on je znao koliko uživa – U kući u kojoj živi ne plaća ni jedan račun, a njome upravlja na dugme!

Svi su mi govorili da sam lud, prisetio se mladi Nikola, već neko vreme “ful tajm” žitelj Fruške gore ali i ponosni vlasnik kuće za koju ne plaća nijedan račun!

A to da je lud, govorili su mu kad je kupio plac na Fruškoj gori, iskrčio jedan njegov deo i svima rekao kako tu planira i da živi.

I majstori kad su došli bili su u fazonu, druže šta ti zamišljaš, al ajde kad nas plaća… Međutim, kad smo završili, rekli su auuu, kao da je iz američkih filmova, priseća se Nikola, po zanimanju frilenser, veb dizajner i veb grafičar, kog jako interesuje energetika. Zahvaljujući tome većinu stvari je lično osmislio i u delo sproveo po principu “uradi sam”.

U razgovoru pred kamerama nažalost nije prikazao kako kuća izgleda unutra, ali ako je suditi prema “fasadi”, deluje kao pun pogodak. Bojom, izborom materijala, veličinom i oblikom podseća na planinsku kućicu i fino se uklapa u okolno zelenilo i prirodu. Ima i krovni prozor kako bi noću dok leži mogao da uživa u zvezdama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *