“Svjesno sam na parkingu zagradio neki automobil…”

Situacija je bila takva sam na parkingu zagradio automobil te sam tada na šofer šajbi stavio i svoj broj telefona kako se vracam za 5 minuta. Vracam se ja tada do auta a onda na sofer sajbi stoji nova cjeduljica na kojoj pise: “E super sada imam i ja tvoj broj! Ko će prvi da bude taj koji ce da zove na kafu? i na kraju tu je i stavljeno srce. Jasno je bilo da je to zenski rukopis.

U cudu gledam cjeduljicu i tada ostavim poruku “Rvo ja cu. Da se nadjemo nije bitno gdje za 20 minuta tu sam ” I pomjerim se od auta onda sam se zastekam u neki od haustora u nekoj zgradi i gledao sam da vidim da li ce iko da pridje autu.

Kada se dolazi situacija da iz zgrade izlazi neki cica i stavlja poruku i odlazi a ja zbunjen i u tom trenutku razocaran i uzimam poruku i sve to citam. “Pa kako ti kada nemaš ni broj telefona. Naći ćemo se tu i tu u 20:30. Nadam se da ti je jasno da sam komšija, te me je ona zamolila da ostavi poruku umjesto mene. VIDIMO SE…”

 

A onda se desila sitaucija da sam se prije godinu ozenio sa tom djevojkom. Nedavno zagradimo mi neko auto i ja reko tada da treba da ostavimo cjeduljicu a ona tada mrtva ladna kaze: ” E NE MOZE. Ko zna kakvu si sada ludacu zagradio sa autom”.