Svojom odlukom šokirala javnost: Jelena Tomašević nakon raskida sa Bosiljčićem izjavila ovo i dobila osudu! “Ne želim da budem jadnica iz svega ovoga.”

Pjevačica Jelena Tomaševič i njen suprug poznati glumac Ivan Bosiljčič u braku su decenijama. Ovo je bracni par koji je vazio za jedan od jako skladnih parova koji dolaze sa nase domace scene ali se ispostavilo da nije uvijek sve kod njih islo kako treba naravno da je kao i u svakom odnosu bilo dosta trzavica.

Jelena je jednom priunala u medijima da kod njih nije uvijek bilo sjajno i nije tako bajno a jednom su i raskinuli ali na srecu nadjeno je rjesenje za probleme a to je jako vazno u svakom odnosu a ne da se stvari guraju pod tepih nego treba da se o svemu javno govori ma sta god da je to bilo. Pjevacica je jednom prilikom govorila o svojoj vezi braku pa je jednom prilikom i rekla:

“Sve se ovo desilo prije 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i to pod pritiskom medija desilo se da smo se razisli. Svako je imao svoju price, misljenje. Sergej koji je moj kolega a i osoba sa kojom se privatno druzi nazvao me i rekao mi da ima pjesmu za mene a to je tada bila “Da mi je da mi se vrati moj dragi.”

Ona prvo nije htjela da pjeva ovu pjesmu jer nije htjela da bude jadnica u svemu tome ali kasnije kada se pomirila i sa Ivanom snimila je pjesmu ali je cuvala. nakon toga kada je pustila pjesmu on je bio odusevljen a pjesma je dozivjela veliki hit i bum.