“Ta veza nikad nije imala budućnost!” Brat Rade Manojlović otkrio pravu istinu o odnosu nje i Harisa! “Moja sestra njega nikad nije voljela!” (FOTO)

Prije nekoliko dana na našu adresu je došla jedna sada već aktuelna priča koja se tiče poznatog para sa estrade kojeg čine Rada Manojlović i njen već sada bivši dečko Haris Berković. Oni su bili jako dugo zajedno a sve je počelo nakon njegove pobjede na muzičkom takmičenje Zvezde Granda i od tada su oni zajedno.

Tako su oni prije nekoliko sedmica prekinuli svoju vezu i podijelili ovu informaciju sa javnost. Mnogi kada su ovo čuli ostali su bez riječi. Tako se prije par dana oglasio i brat Rade, on je također poznati pjevač Nenad Manojlović. On je rekao kako smatra kako njihova veza nije nikada imala budućnost jer je sve to bio markentiški trik.

Nakon toga mnogi su ostali iznenađeni njegovom izjavom. Mnogi kada su ovo čuli ostali su u šoku. Da li su njegove riječi istina i šta se krilo u njihovom odnosu ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *