Teško nam je, samo jedemo paštete- Đanija i suprugu trese velika kriza! ” Svaku noć se pitamo kako da platimo sve te računa za toliko stanova.”

Supruga našeg popularnog pjevača Radiše Trajkovića svima poznatiji kao Đani se pozalila sada kako je velika kriza pokucala na njihova vrata i da se bore sa tim. Ona je rekla da se ce se oglasiti i na drustvene mreze kao sto je i uradila i pozalila se fanima da im je tesko.

-Ja nikada za ovoliko godina nisam kukala na necija vrata jer ko ima smeća u svom dvoristu on ne gleda tu nego u tuđe. Ja se na hvalim ali se i ne zalim. Dosta je teško, losa je situacija ali mi zivimo od toga. Imali smo mnogo planova ali i izdataka kako planiranih tako i neplaniranih.

Da smo znali da cce to toliko da potraje mozda nikada ne bi investirala u nešto. Svako ima svoju muku, kada mu je tesko i bori se sa tim- rekla je Slađa!

Ljudi se stalno pitaju šta mi to jedemo- Pa i mi jedemo i paštetu i hleb i jaja pržena i jedemo sve sto i normalni svet, nema tu nekog izuzetka.

Ono sto mene zanima da li se neko pita gdje je jedno dijete, pa drugo pa trece, pa gdje su stanovi pa gdje su sve dazbine od tih stanova, to se niko ne pita i nije ih ni briga.

Svi govore lako je pjevačima oni mnogo zarađaju a nemaju pojma koliko tu ima rashoda.