TRAVARKA MILICA PREDSTAVLJA: BILJNA TERAPIJA ZA ZDRAV ŽELUDAC

Milica Jovičić, poznata po svom iskustvu u travarstvu, već dugi niz godina pomaže ljudima s gastrointestinalnim tegobama u Mokroj Gori. Svoje znanje i vještine naslijedila je od bake te ih vješto usavršavala tijekom godina. Koristeći jedinstvenu metodu osjećanja točaka na ruci, stopalu i ispod plećke, ona pruža olakšanje od simptoma i unapređuje funkciju želuca. U slučaju nevidljivih točaka, savjetuje posjet liječniku radi pregleda žuči i bubrega.

Kombinacija šest ljekovitih biljaka koje Milica koristi uključuje hajdučku travu, šipak, kantarion, majčinu dušicu, nanu i kamilicu. Hajdučka trava posebno se ističe kao izvrstan lijek za želudac, pomažući u ublažavanju nadutosti, teškoća u prsima i probavnih problema. Osim što regulira probavne sokove, neutralizira višak kiseline i ubrzava zacjeljivanje rana.

Kada je riječ o prirodnim lijekovima za želudac, Milica preporučuje:

– Šipurak za regulaciju probave i smirenje želuca.
– Laneno sjeme za potporu želucu i probavi, koje se može konzumirati žvakanjem ili namakanjem u vodi prije spavanja.
– Podubica za liječenje oštećene sluznice želuca, čireva i čišćenje probavnih kanala.
– Čuvarkuća, u kombinaciji s čajem od podubice, izuzetno je učinkovita u smanjenju upala i zaštiti oštećene sluznice.

Milica naglašava važnost pravilne uporabe biljaka i čajeva kako bi se postigli željeni rezultati. Njezini savjeti i prirodni lijekovi pomažu mnogima u poboljšanju zdravlja i kvalitete života.