TUGA u porodici Željka Samardžića! SMRT sina ga je dotukla, ne mogu sa ovime da se izborim! Povlačim se sa ESTRADE! (FOTO)

Pjevač Željko Samardžić je pjevač sa jako bogatom karijerom koji je jako poznat kako starijoj tako i mlađoj generaciji te samim time prije par dana do nas je došla jedna jako šokantna informacija iz njegovog života koja do sada se nikada nije spominjala u medijima i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako njemu desilo i pored toga se sve to krilo.

Naime, radi se o tome da je on imao jako težak period u svom životu a to je period kada je on izgubio sina. Radi se o tome da se njegova supruga porodila i da je njegov sin preminuo samo kada je imao 3 mjeseca. Prema riječima pjevača to je bio najteži period njegovog života sa kojim se bori i dan danas te siguran je kako će ga to pratiti cijeli život.

“To je bio period kada sam se povukao sa estrade te sam razmišljao da se nikada ne vratim jer nisam imao snage.” Međutim kroz neko vrijeme on je ponovo došao na scenu i to se sve krilo do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *