Tumor se jednostavno otopio”, otkrila srpska glumica kako je izliječila bolest: Vjerovali ili ne, spasio me

Zinaida Dedakin, glumica, postigla je izvanredan podvig uspješnog liječenja tumora.

Zinaida Dedakin, omiljena glumica, osvojila je srca mnogih svojim blistavim osmijehom, živahnim razgovorima i izvanrednom sposobnošću da utjelovi svaki lik koji preuzme. Ne samo da posjeduje ogroman talent, već također posjeduje nesebičnu prirodu, uvijek željnu ponuditi podršku dijeleći svoje osobno putovanje pobjede nad tumorom.

Nakon zdravstvenog problema odlučila se na planiranu operaciju te se potom obratila psihoterapeutu Marku Pešiću čiju pomoć smatra neprocjenjivom.

“Razbolio sam se, ali sam prešao tu fazu. Bolest me više ne muči. Međutim, najznačajniji aspekt mog oporavka su ljudi koji su odigrali ključnu ulogu u mom izlječenju. Oni utjelovljuju ono što ja nazivam ‘ bijelo razmišljanje’, vjera u našu urođenu ljudskost koju čovjek može istinski shvatiti samo kada to osobno doživi. Moja djeca, zajedno s mojom obitelji i prijateljima, bili su moji ultimativni spasitelji”, zaključila je glumica.

Tijekom gostovanja u emisiji “Novo doba” Zinaida je ispričala zanimljivu priču o tumoru koji su joj izliječili prijatelji. Ovaj tumor, koji je bio značajne veličine, čudesno je nestao. Planirana operacija postala je nepotrebna. Teško je shvatiti, ali Zinaida više nije mogla podnijeti silne emocije. Ljubav i toplina njezinih prijatelja doslovno su otopili njezin tumor. Prošlo je mnogo godina otkako je nestao, ostavljajući je u čudu zbog ovog nevjerojatnog razvoja događaja.

Zinada je izrazila zadovoljstvo bliskošću koju ima sa svojom djecom, navodeći da oni često vode razgovore o njenom zanimanju i da je gluma oblast u kojoj se osjećaju najlakše. Nadalje je naglasila važnost njihovog doprinosa, odajući priznanje njihovoj sposobnosti da pruže vrijedne smjernice i izrazila svoje duboko poštovanje prema njihovim mišljenjima.