U braki smo 18 godina a moja supruga stalno odlazi komšinici- NI SLUTIO NISAM GDJE ODLAZI

Mi smo u braku zaista mnogo godina,18 tacnije i tokom svih tih godina jedno drugom smo najveca podrska bila. Sada je situacija takva sa moja supruga jako cesto odlazi kod komsinice Zlate koja inace zivi tri sprata iznad nas. Nikada nisam ni razmisljao a ni ti slutio gdje ona zapravo ide i sta to radi.

Naime prije dvije godine “dok je ona bila kod komšinice Zlate” mene je pozvalo moje staro drustvo. Dogovor je bio da odemo na pivu i posto je ona zaboravila telefon i nisam joj mogao da se javim, ja sam odlucio da odem do komšinice Zlate da joj to kazem ali kada sam stigoa i kada mi je ona otvorila vrata dozivio sam sok.

Otvorila mi je vrata i nasmijala se i rekla da moja supruga nije kod nje nego da je kod komsije koji zivi preko puta nje.

U tom trenutku sam izgubio razum te mi je toliko lose bilo da sam moao da udjem kod nje da bi se malo osvjezio i da bi na neki nacin dosao do sebe.

Odmah nakon toga sam se odlucio na razvod ali nisam mogao radi djece jer su toliko vezana za nas. Jako teska su vremena i ja se olasim da moja djecA NE KRENU losim putem jer to ne bi mogao da podnesem.