U samom vrhuncu priče o nevjeri, Aco Pejović poručio: “Došlo je vreme da se srca rastaju…”

Iako oni vaze za jedan jako skladan par sa nase estrade Aco i Biljana su se izgubili onog trenutka kada se u medijima pojavila informacija i price o pjevacevoj navodnoj nekoj vrsti nevjere sa dosta mladjom djevojkom.

Iako je u tom trenutku mrznja rasla, njihova veza i dan danas ostaje jaka i sada se pjevac vraca na velika vrata i veliku pozornicu sa novim pjesmama i jasno je da mu niko nista ne moze. Danas smo za vas spremili da vidite najnoviji rad od Ace Pejovica.

Najnoviji tekst od Ace Pejovica pjesma “Soba 501” su slusatelji istog trenutka prihvatili sa rasirenim rukama jer je tekst takav da bilo ko ko je nekada iskusio bol od ljubavi osjetio je ovu pjesmu.

Stihovi ove divne pjesme izrazavaju potrebe da se opustimo i oprostimo. Predao sam se i mahao sam bijelom zastavom a vrijeme kao da je stalo a minute su isle u beskraj.

Kako sam umjetnik kaze ova pjesma od Ace Pejovica je takva da budi jedinstven osjecaj a ujedno i najavu albuma koje je on spremao. Aco je svoj put i talenat prvi put pokazao u jednoj pizzeriji, a kasnije karijera je sve vise i vise isla ka vrhu.