U stanu majke pronađene 4 bebe u ZAMRZIVAČU! Ona je sve trudnoće krila ! ODLUČENO JE- Neće joj se suditi

Ova istraga koja je napravljena je jedna od jako kompleksinih, toliko neobicna i konfuzna sa kojima se ova kancelarija ikada srela i dan danas ne mozemo da vjerujemo da se ovo desavalo.- rekao je tuzilac tada.

Majka koja je inace bila vlasnica stana u Bostonu u kojem su cetiri bebe pronadjene u zamrzivacu u novembru 2022 godine i nece se ona suociti sa krivicnim prijavama i nakon istrage koja je napravljena, saopstio je u utorak 30. aprila tuzilac.

U saopstenju za javnost u ovom slucaju Hejden je rekao dane vjeru da bi moglo da se desi da slucaj protiv Aleksis Aldamira koja sada ima 69 godina mogao ponovo sada da dospije na sud i da se ponovo o tome govori.

“Ovo je istraga koja je napravljena kao jedna od najkopleksnijih, toliko neobicnih od strane svi. Iako su neki odgovori se se spojili, postoji mnogo elemenata od ovog slucaja i vjerujemo da nece nikada biti nikoga ko ce da odgovara.”

“Mi nikada necemo znati tacno kada i gdje su rodjene ove cetiri bebe koje su pronadjene u tom stanu.”

 

Policija u Bostnu u novembru 2022 godine pronasla cetiri mrtve bebe nakon sto je primljen hitan poziv od brata te majke gdje je otkriveno tijelo.

Brat je rekao da su on i njegova supruga pronasli bebe dok su cistili stan u kojem je nekada zivjela njegova sestra. Obdukcijom nisu pronadjeni nikakvih unutrasnji ni spoljasne traume i nije bilo dokaza o povredama.