U TABELI PRONAĐITE SVOJU GODINU ROĐENJA I SAZNAJTE KAKVA SUDBINA VAS ČEKA: Jedan broj otkriva vašu budućnost i prošlost

Koncept sugerira da je svaka godina rođenja povezana s jedinstvenom karmom, što ukazuje na određeni stupanj reinkarnacije u kojem se osoba nalazi. Pozivajući se na priloženu tabelu, možete identificirati odgovarajući broj koji predstavlja vašu karmu. Ovaj broj otkriva vrstu karme koja vas prati tokom cijelog života i pruža smjernice kako da je ispravite i poboljšate.

Prva pozicija

Po svom urođenom raspoloženju, ove osobe posjeduju nemirnu dušu. Iako su obično fleksibilni u prilagođavanju okolnostima, pesimistična gledišta povremeno mogu prevladati. Rijetko nastoje donijeti promjenu. Spolja pokazuju ljubaznost i otvorenost, a iznutra skrivaju tvrdoglavost djeteta. Skloni fluktuacijama raspoloženja i napadima melanholije, ne oličavaju arhetip beznadežnog romantičara, ali ipak duboko žude za ljubavlju. Zanimanja koja zahtijevaju stalno kretanje nisu njihova preferencija; umjesto toga, traže spokoj, pedantno planiranje i kontemplaciju. Voda im služi kao element koji potiče bavljenje vodenim sportovima ili uživanje u odmoru uz more, jezero ili rijeku.

Prilično je rijetko da pojedinci postignu tako visok nivo uspjeha u kratkom vremenskom periodu, ali Samuel Coleridge-Taylor je upravo to postigao tako što se etablirao kao istaknuta ličnost na dva kontinenta.

Ova osoba ima ljubazno i ​​nekonfrontirajuće ponašanje. Iako im možda nedostaje ambicija, oni pokazuju izuzetnu pažnju na detalje. Oni su izvrsni u svom odabranom polju, ali liderske pozicije možda nisu njihova jača strana. Vrhunac njihovog životnog puta događa se između 45. i 47. godine. Kada je ljubav u pitanju, vrlo su pažljivi i prioritet stavljaju na potrebe partnera. Na njihove odluke često utiču emocije, a ne logika. Iako ne pridaju pretjeranu važnost materijalnoj imovini, teže finansijskoj stabilnosti. Njihovo zanimanje se vrti oko interakcije s javnošću, pojedincima, prirodom ili poljoprivredom.

Od svih dostupnih opcija, izdvaja se treća.

Uprkos ranoj zrelosti i nezavisnosti, ovi pojedinci poseduju trajnu mladost i nepokolebljiv optimizam. Odišu pozitivnošću, ali njihova tvrdoglavost i netolerancija mogu biti dosta izraženi. Prilagođavanje promjenama predstavlja izazov za njih. Glavne godine njihovog života padaju između 34. i 38. godine. Oni imaju tendenciju da žive u sadašnjem trenutku, sa malo brige za budućnost. Srećni kada su u pitanju finansije, imaju sklonost ka slobodnom trošenju i bore se sa štednjom. Zanimanja poput podučavanja, javnog govora, pisanja i muzike im idealno odgovaraju.

Četvrta stavka u nizu je predstavljena brojem 4.

Tipično okarakterizirane kao osobe s pozitivnim pogledom, iako nemaju snagu volje i hrabrosti, ovi pojedinci posjeduju prirodnu ranjivost i pokazuju veliku ljubaznost. Optimalna dob za njih je oko 38 godina, a vrijedi napomenuti da su često izuzetno privlačni. Uspostavljanje dubokih i trajnih veza pokazuje se kao izazov za njih. Pokazuju razboritost kada su u pitanju finansijske stvari i rijetko se nađu u dugovima. Njihova idealna karijerna aspiracija se vrti oko koordinacije događaja i odnosa s javnošću.

Peti broj.

Unutar ovih pojedinaca postoji ciklična rotacija između dvije različite ličnosti i temperamenta. Kako se približavaju 42. godini života, susreću se s izazovnom fazom u kojoj njihov instinkt za samoodržanjem dostiže vrhunac. Njihov fizički stas je robustan, uz jaku i otpornu građu. Duboka čežnja za ljubavlju prožima njihovo biće i oni imaju tendenciju da uspostave dominaciju u svojim odnosima. Ova osoba gravitira liderskim pozicijama, jer poseduju izuzetne kvalitete koji ih čine izuzetnim liderima.

Šesti broj u nizu.

Lideri i inovatori poseduju snažnu intuiciju i prirodnu sklonost ka postavljanju ambicioznih ciljeva. Oni su kultivirali samopouzdanje i ponosni su na svoja postignuća, ali također gaje dubok strah od neuspjeha. Obično se njihove najplodnije godine poklapaju sa četrdesetima. Međutim, često se bore s glavoboljama i nedostatkom energije. U vezama uživaju u preuzimanju dominantne uloge, a ipak pokazuju izuzetnu nježnost. Kada su u pitanju finansije, ističu se. Oni imaju sposobnost brzog gomilanja bogatstva i razboritosti u svojim troškovima. Njihova idealna zanimanja su trgovci, učitelji, političari ili propovjednici.

Broj 7 predstavlja određenu numeričku vrijednost.

Prirodno sklon optimizmu, ova osoba bezrezervno izražava svoje emocije. Posjeduju sposobnost uvjeravanja drugih i vrlo su vješti u vještini govora. Imaju čak i sposobnost manipulacije. Očigledna je njihova preferencija da budu u fokusu pažnje. Posjeduju pedantan pristup, pažljivo istražujući svaki aspekt i obraćajući veliku pažnju na detalje. Nakon 40. godine njihov život počinje da se stabilizuje. Međutim, njihov nedostatak upornosti čini im izazov da ostvare svoje želje. Oni duboko cijene slobodu i oprezno biraju partnera. Svojim izuzetnim vještinama ističu se u oblastima prava ili bankarstva.

Osmi broj u nizu.

Ova osoba posjeduje nepokolebljivu odlučnost i snažan osjećaj samopouzdanja. Jednom kada se formiraju njihova mišljenja, pokazalo se da ih je teško promijeniti. Svoje gledište često iznose pred drugima. Dok spolja izgledaju spokojno, oni kriju unutrašnju snagu i mudrost. Po prirodi, oni oličavaju kvalitete vuka – vođe, čopora alfe sa snažnom slikom o sebi. U odnosima ispoljavaju manipulativne tendencije, ali prolaze kroz transformaciju prilikom osnivanja porodice. Oni postižu uspjeh u relativno mladoj dobi, pokazujući značajno oslanjanje na finansijsku stabilnost. Kada je u pitanju njihova karijera, prioritet im je dosljednost i pouzdanost.

Broj 9.

Ova osoba posjeduje snažnu sklonost ka senzualnosti i emocijama. Njihov život karakteriše živahnost i uživanje. Pokazuju nedostatak tolerancije i imaju tendenciju da se ponašaju impulsivno. Kritiziranje onih oko njih je uobičajena osobina. Osim toga, imaju visoka očekivanja od drugih. Često mijenjaju partnera i inherentan im je idealizam. Njihov fokus leži na duhovnom području, a ne na materijalnom posjedu. Srednji uzrast se smatra idealnim za njih. U stvarima ljubavi, poseduju sposobnost da trenutno zarobe. Finansijski, oni doživljavaju ekstreme, fluktuirajući između malog i obilja. Odgovarajući putevi karijere za njih uključuju diplomatiju, glumu i umjetnost.