Utrljati na bilo koji Ožiljak,Bore ili Mrlje na vašoj koži i gledajte kako sve nestaje u samo nekoliko minuta

Med, ključna komponenta ovog izuzetnog lijeka, je slatka i organska supstanca koju su izradile marljive pčele. Ne samo da pojačava cirkulaciju u vašoj koži i poboljšava njen izgled, već nudi i mnoštvo drugih prednosti koje poboljšavaju vaše blagostanje. Ova maska ​​za lice efikasno se bori protiv akni, fleka, promena boje i ožiljaka na licu, a može se napraviti bez napora. Evo jednostavnog vodiča kako ga pripremiti:

KOMPONENTE:
Jednu kašičicu čistog, neprerađenog meda.
Potrebna je jedna kašika muškatnog oraščića.
Potrebna je jedna kašičica limunovog soka.
Potrebna je jedna kašika cimeta u prahu.

PRIPREMA:
Pomiješajte sve komponente u zdjeli, pazeći da se dobro miješaju dok se ne postigne gusta konzistencija; ako je vaša koža osjetljiva, slobodno dodajte još meda.
Klijenti koji imaju rozaceu i skloni su razvoju krvnih sudova na licu treba da izbegavaju upotrebu meda, uprkos njegovim izuzetnim umirujućim svojstvima koja efikasno smiruju upalu kože.

Da biste razrijedili smjesu, imate mogućnost uključivanja bijele ili zelene gline u masku. Ako želite rjeđu konzistenciju, jednostavno dodajte još vode.
Da biste pravilno koristili masku, vodite računa da se klonite područja oko očiju i usta. Nakon nanošenja ostavite da ostane na koži 10 minuta, zatim nastavite sa čišćenjem toplom vodom i završite tretman nanošenjem vrhunske hidratantne kreme.
Maska se primjenjuje isključivo na područja koja zahtijevaju tretman. Ako osjetite lagano peckanje, nema potrebe za brigom – to ukazuje da maska ​​aktivno funkcionira i osjećaj će se povući u kratkom periodu. Prepustite se brizi o sebi i gledajte kako sve vaše brige o koži lica brzo nestaju!