VAŠE TIJELO SMRDI JER NE JEDETE OVIH 8 NAMIRNICA: Ako ovo budete jeli, MIRISAT ĆETE KAO RUŽA

Jeste li ikada osjetili nelagodu zbog svog mirisa? Postojanje neugodnog mirisa tijela može izazvati nelagodu. Iako naš genetski sastav igra značajnu ulogu u oblikovanju naše mirisne osjetljivosti, tvari koje unosimo također mogu utjecati i pojačati našu percepciju mirisa. Kada se uspoređuju jogurt i mlijeko, potrebno je uzeti u obzir različite čimbenike. Jedna značajna razlika leži u ugradnji živih kultura u jogurt, što učinkovito umanjuje postojanje sulfitnih spojeva odgovornih za stvaranje neželjenih mirisa.

Osim toga, unos vitamina D u jogurt pomaže u borbi protiv oralnih bakterija, što rezultira smanjenjem pojave neugodnog zadaha. Nasuprot tome, mlijeko sadrži kolin, spoj koji ima potencijal pridonijeti nepoželjnom mirisu tijela.

Nakon detaljnijeg ispitivanja biljnog čaja i kave, postaje očito da postoje značajne razlike koje treba uzeti u obzir. Biljni čaj se nameće kao izvanredan izbor zahvaljujući obilnim antioksidansima koji posljedično dovode do detoksikacije tijela i u konačnici pojačavaju miris tijela. Nasuprot tome, konzumacija kave ili bilo kojeg kofeinskog napitka može potencijalno pridonijeti neželjenom mirisu tijela.

Nakon detaljnijeg ispitivanja, mogu se uočiti različite kvalitete između jabuke i cvjetače. Jabuke se mogu pohvaliti svojstvima čišćenja koja su se pokazala vrlo učinkovitima u borbi protiv halitoze. Suprotno tome, cvjetača sadrži kolin, spoj sličan vitaminima B skupine, koji može nenamjerno uzrokovati nepoželjan tjelesni miris.

Živahna narančasta nijansa stvara zadivljujući kontrast u kombinaciji s tamnom nijansom bundeve. Unaprijedite svoju igru ​​mirisa bez napora koristeći nevjerojatnu aromu citrusnog voća, poznatog po svojoj iznimnoj sposobnosti upijanja mirisa.

Suprotno tome, bundeva sadrži značajnu količinu kolina, tvari koja se u tijelu pretvara u trimetilamin. Pretjerano nakupljanje trimetilamina može dovesti do pojave neugodnog tjelesnog mirisa.

Jedinstvena kombinacija češnjaka i luka, poznatih po svojim jakim i mirisnim svojstvima, daje poseban okus koji je u prekrasnom kontrastu s očaravajućom fuzijom kardamoma i cimeta. Ne samo da ovi začini poboljšavaju okus jela, već ostavljaju za sobom divnu i dugotrajnu aromu, dodajući vašoj cjelokupnoj privlačnosti. No, valja napomenuti da češnjak i luk sadrže spojeve sumpora koji se prerađuju i izbacuju kroz tjelesne pore, što rezultira nepoželjnim tjelesnim mirisom. Preusmjeravajući fokus na celer i šparoge, postaje evidentno da oni posjeduju značajne odlike. Konzumacija celera može potaknuti oslobađanje feromona u vašem tijelu, povećavajući vašu privlačnost suprotnom spolu. Nasuprot tome, razgradnja sparginske kiseline u šparogama dovodi do stvaranja spojeva sumpora, koji pridonose razvoju neugodnog tjelesnog mirisa. Usporedba bijele ribe i crvenog mesa često je tema rasprave.

Odlukom o suzdržavanju od konzumacije crvenog mesa može se poboljšati osjet mirisa. Studije pokazuju da je ženama tjelesni miris muškaraca koji su dva tjedna bili na dijeti bez crvenog mesa privlačniji i ugodniji u usporedbi s onima koji crveno meso uključuju u svoj kulinarski izbor.

Što se tiče izbjegavanja neugodnih mirisa uzrokovanih probavom, riba je bolji izbor od crvenog mesa. Stoga, ako vam se bliži rok, preporuča se radije odlučiti za ribu nego za crveno meso.

Sjemenke piskavice i sjemenke bundeve imaju značajne razlike. Dodavanje sjemenki piskavice prehrani može poboljšati probavni proces i pomoći u uklanjanju štetnih toksina koji pridonose neugodnom mirisu tijela. S druge strane, sjemenke bundeve obiluju kolinom i mogu uzrokovati loš zadah.