VEČERAS JE DUPLI PUN MJESEC i ZA OVA 3 ZNAKA počinje MAGIČAN PERIOD kakav se dešava jednom u životu

Kako se bliži ugodno vrijeme i sve više temperatura, oni koji spas potraže u hladovini zasigurno će pronaći intrigu u zanosnom tekstu, pogotovo ako vjeruju horoskopu.

Pripremite se za izvanredan astrološki događaj ovog nadolazećeg ljeta – pojavu uzastopnih punih Mjeseca u znaku Jarca, koji se obično naziva dvostrukim punim Mjesecom. Prvi puni Mjesec u Jarcu trebao bi ukrasiti nebo 22. lipnja, a slijedit će ga njegov pratilac 24. srpnja. Životi tri određena horoskopska znaka bit će duboko pogođeni tijekom vremenskog raspona između ova dva nebeska fenomena. Ove će se osobe suočiti sa značajnim izborima, preseljenjem, promjenama u svojim profesionalnim putovima i nedvojbeno sa susretima koji će promijeniti život. Prisutnost dvostrukog punog mjeseca u znaku Jarca unutar jednog mjeseca predviđa turbulentan horoskop za odabrane znakove zodijaka.

Odvijajući se u horoskopskom znaku Jarca, ovaj osebujni događaj stavlja fokus na područja u kojima se ovaj znak ističe, posebno utječući na naš profesionalni život i društveni položaj. Tijekom razdoblja od kraja lipnja do kraja srpnja mogu se rješavati različita pitanja, kao što su brakorazvodni postupci, sukobi u vezi s nasljedstvom, dobivanjem stalnog boravka ili državljanstva, te značajne promjene u karijeri kao što su nepredviđena unapređenja, otkazi ili prijelazi na različite uloge. Konvergenciju Ovna i Vage, gdje se njihove međusobno povezane sudbine isprepliću, zauzima istaknuta konstelacija Jarca.

Kada dvostruki Mjesec obasja nebo, nebeski raspored poznat kao Veliki križ poprima oblik. Ova kozmička konfiguracija ima moć dovesti do duboke transformacije, mijenjajući tijek nečijeg života. Sudbina nas često na svoj zagonetan način vodi do ključnih raskrižja na kojima se moraju donijeti važne odluke. Tijekom ovog specifičnog razdoblja, Mjesec i zviježđe Jarca će se poravnati, formirajući značajan Veliki križ. Ovo poravnanje služi kao jasan znak važnih događaja na horizontu.

Tijekom ovog razdoblja vrlo su vjerojatni važni izbori koji se tiču ​​vaše životne situacije i obiteljskih stvari. Administrativni zadaci bit će u središtu pozornosti, poput nabave osnovnih osobnih dokumenata i dobivanja značajnih certifikata. OVAN Dvostruki pun Mjesec donijet će značajnu transformaciju za pojedince u znaku Ovna, sličnu iznenadnom udaru struje, mijenjajući njihovu sudbinu i društveni položaj. Imajte vjere u svoju sposobnost donošenja odluka koje utječu na vaše emocionalno stanje, bilo da se radi o braku, suživotu ili razmišljanju o razdvajanju ili razvodu.

U ovom razdoblju od iznimne je važnosti da se posvetite svojim profesionalnim nastojanjima. Nadolazeći Pun Mjesec u lipnju, pod utjecajem Bika, ukazuje da će u bliskoj budućnosti biti značajnih financijskih događaja. Dodatno, poravnanje Marsa s Blizancima i Jupiterom, koje se događa po drugi put, predstavljat će povoljne izglede za putovanja, obrazovanje i stjecanje novih vještina, što će sve uvelike poboljšati vaš napredak u karijeri.

VAGA
Osobe u znaku Vage imaju potencijal proći kroz duboku transformaciju u svojoj životnoj svrsi, što će ih dovesti do potpunog mijenjanja puta. Nije rijetkost da se Vage upuste u neočekivane promjene u karijeri, zatvore svoje poslove ili uzmu slobodne dane zbog porodiljnog ili bolovanja. Štoviše, trebali bi biti spremni na potencijalno izazovne obiteljske okolnosti jer se mogu dogoditi važni događaji za njihove voljene. Osim toga, znatan broj Vaga je na rubu preseljenja ili preuređenja trenutne životne situacije.