Večeras TAČNO U 22:24 sata stiže sudbinski događaj KOJI MIJENJA SVE: Donosi haos za 4 horoskopska znaka

U sferi astrologije uobičajena je pojava da pomračenje Sunca, poput one 14. oktobra, bude praćeno pomračenjem Mjeseca. Danas, tačno u 22:24 u Biku, željno iščekujemo ovaj astrološki fenomen, koji će sigurno imati dubok uticaj na sve značajne horoskopske znakove.

U narednim sedmicama će nastupiti izazovna astrološka faza obilježena djelimičnim pomračenjem Mjeseca u Biku. Ovaj nebeski događaj označava završetak životnog ciklusa i izaziva osjećaj nelagode, melanholije i emocionalnog oslobađanja.

Bez sumnje, svaki horoskopski znak je predodređen da se susreće sa pomračenjima Meseca pojačanog intenziteta. Znak Bika, koji predstavlja postojanost i, posebno, finansijsku sigurnost, može izazvati osjećaj strepnje kod pojedinaca koji se boje odsustva stabilnosti u svojim životima.

Energija završetka i kulminacije često se povezuje s punim mjesecom. To je kada su manifestacije nastojanja započetih tokom mladog mjeseca ili ranijih faza lunarnog ciklusa potpuno osvijetljene.

Sa psihološkog stanovišta, ovaj horoskop predstavlja nevjerovatno izazovnu situaciju, jer podrazumijeva nakupljanje ljutnje, napetosti i frustracije. Od ključne je važnosti suzdržati se od donošenja odluka na osnovu emocija tokom ovog vremena. Preporučljivo je da sve značajnije izbore rezervišete za drugi deo novembra, jer će nebeske okolnosti pogodovati povoljnijim ishodima.

BIK
Kako se pomračenje Mjeseca događa u vašem znaku, vi, kao jedan od znakova zodijaka na koje su njeni efekti najviše utjecali, trebali biste dati prednost svom blagostanju. Ovaj nebeski događaj stavit će vaše emocionalne odnose na kušnju i stvoriti napetost u vašoj porodičnoj dinamici. Kako se bliži 28. oktobar, možda će vam biti sve teže upravljati svojim emocijama, stoga je preporučljivo vježbati samokontrolu.

LEO
Sigurnost nečijeg profesionalnog položaja može biti ugrožena. Ključno je suzdržati se od agresivnog reagiranja na incidente koji se događaju na radnom mjestu. Određeni pojedinci mogu pokušati da uspostave svoju dominaciju u profesionalnom okruženju.

Vodolija
Tokom ovog perioda, ključno je da se pozabavite svim porodičnim problemima ili neočekivanim pojavama koje se tiču ​​vaše životne situacije. Treba uzeti u obzir i mogućnost preseljenja stanova.

Škorpija
Na vašu kuću partnerstva će uticati pomračenje Meseca, što će rezultirati potencijalnom krizom u vašem braku. U domenu ljubavi mogu nastati sukobi koji donose frustracije i mogućnost otkrivanja skrivenih tajni.