Velika tajna zeta Nede Ukraden otkrivena – OVO je kćerka iz njegovog prvog braka!

U današnjem primjeru iz obitelji slavne osobe, istražujemo Nedu Ukraden, pjevačicu koja je postigla veliki uspjeh i uživa u ispunjenju kako u profesionalnom tako i u privatnom životu.

Neda Ukraden je slavna pjevačica čiji glazbeni uspon traje više od četiri desetljeća. Rođena je 16. kolovoza 1950. godine u Imotskom, Hrvatska, kao Neda Đukić, a odrasla je u Sarajevu, Bosna i Hercegovina.

Poznata je po svojoj snažnoj vokalnoj interpretaciji i prepoznatljivom glazbenom stilu koji spaja tradicionalnu glazbu s modernim elementima.

Njena obitelj ima posebno mjesto u njenom srcu, a posebno su joj dragocjeni njeni unuci Aleksandar, Neda i Dušan, koje s ponosom spominje.

Ono što je manje poznato je da njen zet, Predrag Peca Minović, ima djecu iz prethodnog braka. Prije trideset godina, Peca se oženio Majkom svoje danas 28-godišnje kćeri Milice.

Unatoč razvodu, Milica održava blizak odnos s ocem i njegovom novom obitelji. Na njenom “Instagram” profilu ističe da je voljena starija sestra troje mlađih braće i sestara, pokazujući harmoniju u obitelji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *