Vesna osula paljbu po svom zetu! “Nisam znala je Relja takav, nisam od njega ovo očekivala!” Problemi u braku njega i Nikolije! (FOTO)

Jedna od pjevačica koja je na našim prostorima jako dugo i prije nekoliko godina je imala jako veliku karijeru je Vesna Zmijanac. To je pjevač sa jako velikim brojem hitova ali pored toga do prije nekoliko godina bila je jedna od najpoželjnijih žena na našim prostorima te su mnogi muškarci ludjeli baš za njom.

Međutim u posljednjih par godina ona se posvetila svojoj porodici te mnogima je poznata kako je i njena kćerka pjevačica a njeno ime je Nikolija te ona je u braku već jako dugo sa poznatim reperom a on je Relja. Tako se prije par dana oglasila i Vesna koja je rekla kako je Relja uradio neke stvari njenoj kćerki zbog kojih je ona ostala bez riječi.

Naime, ona nije očekivala da je on takav te ukoliko nastavi da se tako ponaša da će sve te stvari iznijeti u javnost pa neka svi znaju kako se on ponaša prema ženskom polu. Šta se to desilo u njihovom braku i njihovoj porodici još uvijek nikome nije jasno. Šta se dešava ostaje nam da vidimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *