Vlasnik 0PTIKE P0KAZA0 TRIK kako UKL0NITI 0GREB0TINE NA NA0ČALAMA: Naočare su KA0 N0VE!

Za one koji se često bore s prljavim ili malo izgrebanim naočalama, nudimo nekoliko korisnih savjeta.

Slijedeći upute Mr. Creatively na svom YouTube kanalu, možete osigurati da vaše naočale budu temeljito očišćene i da leće ponovno poprime svoju izvornu jasnoću. Pokušajte bez oklijevanja jer nećete biti razočarani rezultatima.

Evo nekoliko korisnih prijedloga za učinkovito uklanjanje manjih ogrebotina.

POTREBNO:

  • Tekući sapun za pranje ruku.
  • pasta za zube
  • Pamučni štapić uobičajen je kućanski predmet koji se koristi u razne svrhe, poput čišćenja ili nanošenja proizvoda.

Pristup pripremi:

Pomiješajte jednake dijelove tekućeg sapuna i paste za zube u posudi. Temeljito izmiješajte smjesu pomoću pamučnog štapića i nježno je nanesite na naočale. Ostavite da odstoji 10 minuta prije nego što ga obrišete mekom krpom. Ova metoda učinkovito će očistiti vaše naočale i minimalizirati pojavu ogrebotina. Nadalje, tretirana stakla neće se magliti.

Otkrijte učinkovitu metodu korištenja vazelina za liječenje i zacjeljivanje manjih ogrebotina.

potrebno:

  • Vazelin za kozmetičke svrhe.
  • pasta za zube

Pristup pripremi:

Kako biste obnovili izgled izgrebanih stakala, pomiješajte jednake dijelove kozmetičkog vazelina i paste za zube. Pazite na temeljito miješanje prije nanošenja smjese na naočale pomoću pamučnog štapića. Ostavite smjesu da se osuši otprilike 20 minuta, a zatim je nježno obrišite krpom od mikrovlakana, pazeći da utrljate smjesu na staklo. U nekim slučajevima može biti potrebno ponoviti ovaj postupak 2-3 puta. Međutim, ako ogrebotine na naočalama nisu lako uočljive, dovoljan je jedan postupak.

Koje su najbolje metode za uklanjanje dubokih ogrebotina od sunčanih naočala?

Kako biste učinkovito nanijeli poliranje automobila na naočale, upotrijebite štapić s vatom. Međutim, imajte na umu da je ova tehnika prikladna samo za sunčane, a ne dioptrijske naočale. Pustite da se lak kratko osuši na čašama. Nakon toga nježno obrišite naočale mekom, suhom krpom.

Koja je najbolja metoda za lociranje naočala u potpunom mraku?

Kako bi naočale svijetlile u mraku, jednostavno kistom nanesite fluorescentnu boju na rubove. Za daljnje upute pogledajte videozapis koji se nalazi na kraju članka.

Otkrivanje načina za povećanje udobnosti nošenja naočala.

Nije rijetkost da naočale loše stoje na ušima. Međutim, imamo neke korisne prijedloge za rješavanje ovog problema. Jedna od metoda je korištenje sušila za kosu za zagrijavanje plastičnog dijela naočala, što omogućuje ručno podešavanje remena za uši prema vašem željenom pristajanju. Ova jednostavna tehnika uvelike će povećati udobnost vaših naočala, osiguravajući sigurno prianjanje koje ostaje netaknuto čak i kada se sagnete.

Koji je najbolji način da popravite razbijeno staklo?

Za popravak naočala koje imaju pukotinu u sredini, možete upotrijebiti aceton. Započnite ulijevanjem male količine acetona u posudu. Pažljivo uronite slomljeni dio stakla u aceton, pazeći da ostatak stakla ostane suh. Ostavite ga da nesmetano odstoji otprilike 30 minuta. Nakon što vrijeme istekne, ponovno spojite dva odvojena dijela.

Pogledajte video: