Vučić i njegov dvojnik po prvi put u javnom okrušaju! PREDSJEDNIK OBJAVIO HIT SNIMAK SVI U VELIKOM CUDU I NEVJERICI! “Lepo sam ti rekao da ništa ne potpisuješ.” (FOTO) (VIDEO)

Novi video koji se pojavio na Tik Toku koji je inace podijelio Aleksandar Vucic predsjednik Srbije je izazvalo veliki broj pohvala inace radi duhovitog tona u vezi svega toga. Video je za kratko vrijeme dobio veliki broj lajkova i pozitivne povratne informacije.

Inace je u pitanju video u kojem se vidi predsjednik Vucic i mladic Dalibor Golubović koji ima velike vjestine a to je oponašanje predsjednikovog manira ali i govora pa kada se pogleda neodovoljivo podsjeca na njega.

U jednom trenutku imitacije Daliboru je koji je impresivno oponašao njegove rijeci i postupke Vucic je rekao da ne treba nista da potpisuje i da sve radi u skladu sa zakonom.

  • On je zaista skinuo sve gestikulacije i mnogo je truda zaista tu ulozeno. Znam je u ATINI DA TU ZIVI i dobro sam upoznat sa tim.- dodao je Aleksandar a onda je dvojnik odlucio da bi bilo najbolje da izadje iz lika i da pocne da govori kao da je to on.

Vi ste mene u svemu ovome kupili stavom prirasli ste mi srcu pogotov na vase reagovanje na imitacije.- rekao je Vucicev dvojnik u emisiji.