“Zaljubila sam se ludo u dečka svoje kćerke….”

Ja sam se zaljubila u decka od svoje rodjene kcerke i cim sam ga prvi put vidjela srce mi je zaigralo. Imam sad 47 godina a on je jako mlad samo 22 godine i glupo je reci ali on mi moze biti sin ali ja sam se mnogo zaljubila, zeljela sam ga. Prvih dana mi je toliko grozno bilo jer sam razmisljala o tome ad je to deco od moje kcerke ali nisam mogla protiv sebe.

Nakon toga, muza i kcerku i sve sam stavila po strani u glavi i pocela sam da mislim samo o sebi, kako da sebe usrecim, kako da ga i na koji nacin da ga zuavedem i ispunim zelju a to je moja fantazija. Do njegovog broja sam tesko dosla naravno nasla sam u telefonu od svoje kcerke. Cekala sam da se sve poklopi i danas sam svjesno kcerkuposlaal na selo kod mojih, suprug radi na terenu a ja sam sama.

 

Pozvala sam decka moje kcerke da svrati do mene pod izgovor

m da razgovaram sa njim. KAda je stigao i kada sam pred njim pocela da se svlacim on mi je rekao da sam bolesna i ustao je. Krenuo je pored mene i mislila sam da je to to a on je samo prosao pored mene kao da me nema i krenuo ka vratima Jako mi je neugodno bilo pa sam oanko bez odjece krenula da ga zaustavim da ga vratim ali bez rijeci je otisao.

Tada me je strah ujvatio da ce mojoj kcerki sve da isprica. Zvala sam ga ali se ne javlja. Ne znam sta da radim, sa jedne strane mi je zao jer me odbio a sa druge bojim se da ce radi mene da ostavi i kcerku koja ga mnogo voli. Mislim da bi joj to jako tesko palo je rje govorila da je on jedini za nju.