Žena Dženana Lončarevića nije vjerovala da je 15 godina vodio DVOSTRUKI ZIVOT! Ništa je nije navelo da posumnja- VELIKI ŠOK ZA SVE

Dženan je 25 godina bio u braku sa suprugom Samirom ali javnost nije imala priliku toliko cesto da ih vidi i to je ostala zaista velika misterija za sve. Onda sada u jeku svih razvoda dešava se nesto sto je sve sokiralo.

Objavljena je vijest i da se oni razvode a sada je Samira se oglasila za medije pa je i sama iznijela viđenje cijele situacije. Ona je rekla da je ojevac odlucio da je izbaci iz kuce i da je toj drugoj zeni sa kojom zivi odlucio da kupi stan.

Ovo je izjava koja nije iznenadila mnoge u Beogradu s obzirom na to da se godinama suškalo da Dženan vec 15 godine je sa drugom zenom u Beogradu. Samira je sokirala sve sa svojom izjavom te je govorila da nije vjerovala u sve te navode to jeste da su njih dvoje zivjeli normalno sve do proslog ljeta.

SAMIRA JE PRVO rekla da ročište za razvod izmedju nje i Dženana ce biti zakazano u skorije vrieme,:

“Moj predmet tek trreba da se zakaze. Rocisce ce da bude zakazano uskoro jer imamo maloljetno dijete. Ne znam tacno kada mozda mjesec dva ili tri, nema veze sto ja radim na sudu sve ce da ide po protokolu kako treba da ide.”

Ona je rekla da se ne spore oko stararteljstva oko djeteta nego oko imovine.