Žena koja svesno odabere da bude domaćica i da čuva decu, ponizi su u samom startu! PSIHOLOG NIKADA BRUTALNIJE O BRAKU I ODNOSIMA

Poznati psiholog Mihail Labkovski je imao svoju teoeriju a to je kljuc za ostvaraivanje ispunjenog zivota čezi u tome da se ispune vlastite zelje i strasti. Sada kada se dublje bacimo u istraživanje njegovih koraka za postizanje idealnog stanja , Knjiga “Želim i hoću:Prihvati sebe svoj zivot i postani sretan.” od ovog psihologa je dozvijela veliki uspjeh jer je prodata u milion primjeraka. Ovaj psiholog pruza citate koji poticu na duboko razmisljanje. On potiče ljude da prate sebem ne obazirući se na neki zivot koji ne zeče da zive. Nedostatak skromnosti među ljudima stvara nesklonost prema drugima i to komplikuje sve. Ako nije u mogućnosti da izrazi svoj identet, skloost i kvalitet on riskira da postane nezapažen i neprivlačan partnerima. Preporučuje se druzenje sa osobama koje su vec u braku koje imaju zivotnog partnera. Ako se partneri ne osjecaju dobro bilo bi dobro prekinuti vezu jer je to obaveza. Žrtvovanje ne treba da bude preduvijet za ljubav.

Kada govorimo o mladima oni se bore da pronađu partnera istih vidjenja.Ljubav je jako složena i ispletena sa zadovoljstvima. Veža koja počinje sa odgađanjem komunikacije i nestajanjem nije dovoljan temelj za osobu koja trazi duboku ljubav. Jako je važno da se ima na umu da su početci zdravi.Ima mnogo zena koje se odluce posvetetit vođenju domaćinstvu i odgoju djece bez da se trazi karijera van kuce te se izlaze nekoj vrsti ponizenja. Važno je da muskarci to nisu nametnuli nego ga je zena sam prihvatila jer je zahvalna tome da ostane kod kuce.