ZNATE LI ZA “FLOGOCID” MAST? Evo koliko je kvalitetna i koje su njene primene…

Flogocid mast, prvobitno namijenjena za veterinarske svrhe, pokazala je svoju učinkovitost iu području humane medicine. Trenutno je ovaj proizvod široko dostupan u ljekarnama i toplo se preporučuje za rješavanje niza kožnih problema. U nastavku ćete pronaći bitne detalje o primjeni i učinkovitosti Flogocid masti.

Formulacija Flogocid masti je sljedeća.

Kombinacija sastojaka u ovom proizvodu, uključujući maslac koji sadrži kolesterol, bezvodni lanolin dobiven iz ovčje masti, bijeli vazelin, tekući parafin, eterično ulje lavande, eterično ulje divljeg cvijeća, bornu kiselinu i prirodni kompleks enzima, rezultira nizom terapijski učinci.

Primjenom Phlogocid masti izravno na oboljelo mjesto, pokreće se nespecifična imunološka reakcija koja pomaže u borbi protiv infekcija i upala. Aktivne komponente masti učinkovito ublažavaju nelagodu rješavajući svrbež, bol, oteklinu i peckanje. Nadalje, masni sastav masti potiče obnovu oštećenog tkiva, ubrzavajući zacjeljivanje rana.

Primjena

Ova tvar se koristi u svrhu liječenja površinskih rana, iritacija kože, tjelesnih ozljeda, abnormalnih izraslina i upala na koži. Primjenjuje se izravno na zahvaćena područja u koncentriranijem obliku, a po potrebi se može prekriti gazom ili vatom. Kod dugotrajnih problema s kožom, tretman se ponavlja više puta tijekom dana, uz svježi oblog. Prije svakog sljedećeg nanošenja potrebno je temeljito očistiti područje koje se tretira.

Ne postoje ograničenja u trajanju uporabe Phlogocid masti, što omogućuje da se po potrebi koristi dulje vrijeme. To ga čini idealnom opcijom za liječenje kroničnih kožnih bolesti. Nadalje, nisu zabilježeni štetni učinci povezani s dugotrajnom uporabom ove masti.

Pomoću ovog tretmana mogu se učinkovito riješiti hemoroidi, osobito u početnim fazama. Također pomaže u procesu zacjeljivanja ekcema i čireva, dajući poticaj njihovom oporavku.
Za ginekološke probleme, ovaj tretman se koristi za rješavanje manjih vaginalnih infekcija, kao i genitalnih bradavica. Kada su u pitanju dermatološki problemi, dokazano je učinkovit u borbi protiv akni i raznih kožnih infekcija.

Preporučljivo je suzdržati se od nanošenja masti na otvorene rane ili područja s iscjetkom, poput gnoja ili krvi.

Svestranost i učinkovitost Phlogocid masti pokazane su u širokom rasponu scenarija i za različite dermatološke probleme, što je čini neprocjenjivom vrijednošću u ormariću s lijekovima svakog kućanstva. Prije početka uporabe, preporučljivo je zatražiti savjet od zdravstvenog radnika ili ljekarnika kako bi se zajamčila pravilna primjena i sigurnost ovog proizvoda.