“A JA BIJESNA ŠTO MI ČEP UDARA U NOS” Sve vrijeme pogrešno otvarate NOVE FLAŠE, kad vidite ovaj GENIJALNI TRIK, oduševićete se (VIDEO)

Za one pojedince koje jako živciraju boce s čepovima koji se ne skidaju, postoji lukav trik koji je uspješno prevario milijune ljudi.

Objava koju je podijelio korisnik TikToka izazvala je mnoštvo reakcija gledatelja.

U svom pisanju otkrio je ispravan način otvaranja ovih boca, dokazujući da ste svi vi sve ove godine to radili pogrešno.

Kako biste izbjegli neugodnosti dok uživate u svom napitku, preporuča se okrenuti čep na suprotnu stranu nakon otvaranja boce. Ova jednostavna prilagodba dobila je široku pohvalu od nebrojenih pojedinaca koji su izrazili svoje zadovoljstvo ovim inovativnim rješenjem za pakiranje. Nadalje, predloženo je da se ovaj pametni trik može univerzalno primijeniti na sve vrste boca.

Među primljenim komentarima bilo je izraza frustracije u vezi s dizajnom pluta, a pojedinci su spominjali neugodnost zbog stalnog doticaja s njihovim nosom. Neki su izrazili želju da piju iz obične boce bez čepa jer ih trenutna situacija muči. Jedna je osoba čak primijetila da su bili znatiželjni isprobati alternativnu metodu odvrtanja čepa i pijenja izravno iz boce. Općenito, opći je osjećaj bio da su ti pluteni čepovi iritantni i pojedinci su cijenili priliku da izraze svoje brige.

@sroche2

This whole time weve been doing it wrong! #pov #doingitwrongthiswholetime #newbottle #bottletop #fyp #fy #viral

♬ original sound – Dude Dad

Važno je napomenuti da su od ovog mjeseca sve zemlje unutar Europske unije dužne ukinuti odvojive čepove za plastične boce do tri litre i zamijeniti ih čepovima koji se ne mogu skinuti. Ova inicijativa ima za cilj smanjiti količinu plastičnog otpada, omogućujući lakše recikliranje boce i čepa zajedno u određenim centrima i objektima za recikliranje.