Aleksandra Prijović se konačno RAZVODI! Filip više nije onaj ISTI, ne mogu da TRPIM njegovo ponašanje! Ovo je KRAJ! (FOTO)

Jedna od trenutno mladih pjevačica koja je jako poznata i iza sebe ima jako veliku karijeru je Aleksandra Prijović. To je pjevačica koja se prije nekoliko godina pojavila na Zvezdama Granda i od tada je jako poznata i ima veliki niz hitova koji slušaju kako mladi tako i starije generacije. Ipak sada smo došli do informacije koja je sve šokirala.

Radi se o tome da se već duži vremenski period u mnogim medijima govori o njenom braku sa Filipom i mnogi mediji su pričali o tome kako su oni pred samim krajem braka ali oni se nikada nisu oglašavali povodom te teme. Tako prije par dana u medijima se oglasila Aleksandra koja je rekla kako se Filip promijenio i kako ga nekada čak ni ne prepoznaje te da nema opravdanja za njegovo ponašanje.

Tako je ona rekla kako joj je previše svega te da je ovo kraj jer ne može da trpi neke stvari. Mnogi mediji su odmah protumačili kako bi moglo da dođe do razvoda između ovog para. Šta vi mislite ovome svemu, možete da podijelite sa nama u komentarima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *