Velika TRAGEDIJA! Legendarni pjevač poginuo u TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći! Cijela ESTRADA u suzama nakon ovog saznanja! (FOTO)

Veliki je broj pjevača na Balkanu i estradnih umjetnika te samim time sve informacije koje mi dobije dijelimo ih sa vama kako bi bili upućeni u dešavanja na Balkanu. Međutim pored toga do nas dolaze i vijesti koje su vezane za cijeli svijet te tako je i ovog puta do nas došla jedna šokantna informacija koja je sve uznemirila, a evo o čemu se radi.

Radi se o tome da je prije nekoliko sezona u Američkom muzičkoj takmičenju se pojavio jedan pjevač koji je na mnoge ostavio jako utisak i od tada je bio u centru medija te je pred njim bila jako velika karijera te su mnogi govorila kako je to nova regionalna zvijezda. Njegovo ime je Vili Spens i imao je jako veliki broj fanova za jako kratko vrijeme.

Međutim poslije samo par mjeseci on je imao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj se autom zakucao u kamion i nakon toga je poginuo jer nije imao nikakve šanse da preživi. Mnogi kada su ovo čuli ostali su u suzama i ostaje je jako veliki žal za ovim pjevačem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *