Anastasija ukopala Karleušu! Kada su joj postavili pitanje o Jeleni, ona je rekla ono što niko neće zaboraviti! Zar se ovoliko MRZE, da li je moguće? (FOTO)

Anastasija Ražnatović je mlada zvijezda u usponu koja je također i kćerka poznate legende Svetlane Cece Ražnatović. Samim time prije par dana do nas je došla jedna informacija koja je sve šokirala a tiče se baš Anastasije. Radi se o tome da je ona bila gošća u jednoj emisiji te samim time pored raznih tema dobila je jedno pitanje koje je vezano za Jelenu Karleušu.

Međutim pošto je već od prije poznato kako njena majka Ceca je u jako lošim odnosima sa Karleušom te da su one jako često na sudu zajedno Anastasije je uradila nešto što je mnoge ostavilo bez riječi te kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da je ona ovo rekla. Radi se o tome da je Anastasija rekla kako joj je ta žena potpuno nebitna u životu te da nema za nju ništa da kažu jer ne doživljava kao neku medijsku ličnost.

Samim time ona je zatvorila tu temu te nije više htjela da govori o njoj niti u jednoj smislu. Mnogi kada su čuli ove njene riječi ostali bez teksta jer nisu očekivali baš ovakav odgovor.

One thought on “Anastasija ukopala Karleušu! Kada su joj postavili pitanje o Jeleni, ona je rekla ono što niko neće zaboraviti! Zar se ovoliko MRZE, da li je moguće? (FOTO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *