Ustala iz GROBA i vratila se kući! Komšije su Ninu sahranili kao dobru komšinicu, a danas svi bježe od NJE! “To nije normanlno, što se dešava!” (FOTO)

Ovog puta smo odlučili da sa vama podijelimo jednu informaciju koja je sve šokirala te kada su ovo čuli ostali su bez riječi jer ovo je slučaj koji ne može da se susretnemo sa njim svaki dan. Samim time radi se o tome da je ovo priča iz jednog manjeg mjesta koje se nalazi nadomak Beograda. Naime, to je selo u kojem je živjelo oko 10 porodica te je bila gospođa Nina koja je bila jako siromašna.

Međutim bez obzira na to svi su je voljeli i pomagali joj. Međutim jednog jutra su je zatekli na ulici bez znakova života te su zvali hitnu i ustanovili kako je mrtva. Tako je obavljena sahrana ali poslije samo par dana su se čuli zvuci iz njenog groba gdje se ispostavilo kako ona živa. Na kraju se ustanovilo kako se radilo o prividnoj smrti te zbog loše dijagnoze mrtvozornika ona je sahranjena živa.

Tako se ona vratila u svoje selo ali bez obzira na to mnogi ljudi je sada gledaju u čudu i ne mogu da imaju isti odnos kao prije sa njoj jer sada imaju određeni strah od nje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *