Baba Vanga predvidjela kraj PUTINA i novi horor u EVROPI! Nova predviđanja za 2024. godinu, niko se nije SPREMIO za ovo što nas čeka!

Prema najnovijim izvještajima poznata proročica Baba Vanga je vidjela mnogo događaja a među ostalim ima i razna predviđanja sto se tiče 2024 godine!

Baba Vanga kojoj su dali i nadimak “BALKANSKI NOSTRADAMUS” je imala mnogo dobre proročke sposnosti. Prema raznim priččama njen dar se pojavio nakon incidenta koji joj se desio kada je ona tokom velike i strasne oluje izgubila vid.

Kako su britanski mediji rekli Baba Vanga je poznata po velikim predviđanjima kao što je ilo ad će se desiti napad Al-Kaide 11. septembra i nedavno je podijelila i neke vijesti oje su zaista strašne a tiču se 2024. godine.

Kako neka razmatranja govore, ona je vidjela tragične događaje u Cernobilu, smrt princeze Dajane kao i sam raspad Sovjetskog Saveza.

Ona je umrla 1996 GODINE u svojoj 84-oj godini zivota.

Ali njena viđenja izazivaju veliki broj debata posebbno posebno radi navoda da su joj pripisane neke rijeci koje nikada nije ni izgovorila jer se nije tacno i iztumacilo.

1. POKUSAJI ATENTATA

Prenosi se da je Baba Vanga inace poznata vizionarka predvidjela da će sledece godine Ruski predsjednik Vladimir Putin da dočeka smrt od ruke svog nekog sunarodnjaka. Krmelj je uporno odbacivao glasine o Putinovoj dijagnozi.

2. PORAST TERORISTIČKIH NAPADA

U svojoj prognozi je vidjela da ce da se pojavi veliki broj oružja koji su za masovna unistenja, posebno se naglašava koristenje biološkog oruzja od strane raznih nacija. Osim toga ona je rekla da je moguce da ce se desiti teroristicki napad u Evropi.

3.EKONOMIJA SE SUOČAVA SA VELIKOM KRIZOM

Prema njenim rijecima naredna godina ce da bude svjedok znacajnog ekonomskog pada koji ce da ima uticaj za svjetsku ekonomiju. Ona je naglasila razlicite elemente koji ce doprijeniti krizi, mnogo duga.

4. PROMJENE VEZANE ZA KLIMATSKE PROMJENE

Ona je vidjela razne promjene u vremenskim prilikama i nekim prirodnim događajima. Predviđanje je pokazalo promjenu orbite, fenomen koji se dašva polako. Ako bi se ovo moglo desiti brzo moglo dovesti do velikih problema i povecanje nivoa radijacije.

 

5. SAJBER PAD

Dešavat ce se da ce sajberi napadi da rastu gdje ce hakeri da ciljaku kriticnu infrastrukuru kao sto je elektricna mreza kao i postrojenja zaslužena za pročišćavanje vode. Njena prognoza je takva da ce ovo da bude veliki rizik za bezbjednost nacije.

6. NAPREDAK U POLJU MEDICINE

Ona je rekla da ce tokom napretka da bude veliki razvoj u medicini i to su vijesti koje su sve odusevili. Ona je izjavila da su ovo tretmani za bolesti koje do sada nisu mogli da budu izliječeni kao što je bila Alchajmerova bolesti. Ona je rekla da ce 2024. godine da bude otkriven lijek i za najtežu bolest.