Ismet koji ima penziju od 4000 maraka, sada trazi zenu: “MORA DA BUDE MLADA, SPOSOBNA I DA MI OVO RADI…” Da li ispunjavate makar jedan uslov?

Njegovo ime je Ismet i kako je rekao u svojoj ispovjesti ima mnogo novca, sve u zivotu ima ali samo pored sebe nema ljubavi i zene. Kaže da mu je potrebna zena samo za njega a na za djecu i smeta mu sto je do sada svaku ko je imao morala je da pita djeci da li smije da se uda.

On je sada odlucio da bude potpuno iskren i jasan i kaze da je jasno da se djeca pitaju ali da se pitaju za odnose, za brak ili vezu to ne smije da se desi. KAže da on mora pitati djecu nikada u zivotu se ne bi ozenio jer svako trazi nesto za sebe a ne za djecu. Djeca idu za svojim zivotom ne zanimam ih i ja sam usamljen i treba mi neko.

Na videu iznad možete poslušati šta je imao da kaže Ismet, on zahtjeva da žena ima 50 do 60 godina. Nije jednostavno kada morate da živite sami, vjerujemo da Ismetu nimalo nije lako.

 

 

Mi smo sada objavili video u kojem vi mozete da vidite šta da kaže Ismet. On je rekao da je jedan od njegovih zahtjeva da zena ima 50 do 60 godina najviše. Kako ej i sam rekao nije jednostavno kada ste sami, da nemate nikog, pogotov pored sebe nemate neke zene, a Ismetu nije lako u tome!