Baka od glave do pete: Kako je nije STID da se ovako obuče! Treba da se stidi godina- UNUCI JE GLEDAJU

Ona je jedna od jako poznatih licnosti iz nase bivse Jugoslavije. ona je nasa poznata pjevacica ali i glumica Snezana Savic a veliku slavu je stekla kroz veliki broj filmskih uloga.

Imali smo priliku da je gledamo u velikom broju serija a ono sto bi mi odvojili kao nesto sto je proslavilo jeste: “Bolji zivot” “Tesna koza” Srećni ljudi te dosta drugih koje vjerovatno starije osobe znaju.

Ona je glumica koja je rodjena u mjestu Velika Plana i to 1953 godine  iuviek je mala veliku paznju i ljubav od porodice i u tome je izrasla u ovakvu dobru osobu.

Oduvijek je bila specificna i uvijek je njegovala svoj izgled, uvijek se oblacila nekako oskudnije i bile je drugacije od svih zvijezda svih vremena. Ali i dalje iako je starija nije problem da obuce malenu suknjicu iako je u godinama. U nastavku sada vam donosimo slike od poznate Snezane Savic i mnogi su je nazvali babom i ona se zaista ne srami svojih godina.

Recite nam sada sta vi mislite o njenom stajlingu? Da li je ovo pristojno za zenu njenih godina? Snezana je dama koja uziva u svemu sto je ispred nje, i jasno je da ona nije djevojka kao prije ali se ne stidi obuci sve ono u cemu se osjeca lijepo i voli da nosi suknjice i kratke haljinice.