ZDRAVKO ČOLIĆ priznao javno sa kojom pevačicom je bio INTIMAN! “Nakon tri dana sam se osjećao iskorišteno, stidio sam se svega…” (FOTO)

Pjevač Zdravko Colic je od samog pocetka u javnosti bio miljenih zena a danas je on sretno ozenjen u braku je preko 20 godina i iz tog odnosa imaju dvije kcerke. pjevac je tokom krajem 90.tih sokirao sve sa priznanjem da je on bio zaveden od strane pjevacice Fride Lingstad iz grupe “ABBA” pa je rekao da isprica sve detalje iz te njihove burne i kratke veze.

On je ispricao kako se sve to se desilo dok je on predstavljao Jugoslaviju na izboru za pjesmu Eurovizije a da je te iste godine Frida bila prateci vokal svedskom predstavniku i da se desio njihov susret radi kojeg je on skoro pa zakasnio na nastup.

“Frida je iz grupe ABBA upoznao na pjesmi Evrovizije i nakon toga sam dobio i poziv za vikend koji je kako je i sam rekao djelovao obećavajuce ali sam i poslije citave trodnevne idiile osjecao kao da sam iskoristen i to kao neka instant supa. Skuhas je za pet minuta, pojedes toplu, vrucu i za kratko vrijeme sve bude gotovo. Sva ta situacija je bila u jednoj brnvari i tu je bio i kamen i svijece i sve je bilo na samom vrhuncu ali opak ona strast koja se desava i koa treba da se desi izmedju muskarca i zene nije se desila.