Bakica udara najjače: Neda Ukraden na nudističkoj plaži kao od majke rođena! SVI GLEDAJU SAMO DOLE, I TU JE KOREKCIJE RADILA (FOTO)

Neda Ukraden je neko ko polako ali sigurno korača ka sedmoj deceniji jer je ona nedavno i proslavila svoj rođendan. Iako je ona dosta starija to se ne bi reklo kada bi se vidjelo njeno tijelo. Nkeoliko puta su joj davali dosta manje godina a to je sve jer ona jako drzi do sebe, pazi se i super izgleda.

Cesto smo imali priliku da cujemo da ona izgleda dosta ljepse ali i atraktivnije nego neke njene mlađe kolegice. Ali sada moramo da kažemo da su neke stvari naljutile i njene kolege i kolegice. Situacija je takva sada jer se ona ne oblači u skladu sa svojim godinama i nekada se govori o tome da nekada zna mnogo da pretjera i da joj to ne stoji.

Svi njeni fanovi su se sokirali kada su vidjeli da je Neda objavila sliku koja je jako golišava i svi su se pitali sto joj to treba. Ona je tip osobe koja jako voli odmore, voli more ali jednostavno ne moze ni da odoli da ne objavi neku sliku sa priajteljima ali i svojim fanovima.

Ali zadnju sliku koja je objavila je sve sokirala. moramo da priznamo da za svoje godine ima super tijelo i da je ona sa nacinom oblačenja jednostavno uspjela da sakrije neke nepravilnosti na sebi. NAkon sto je objavila sliku gdje su svi hvalili da super izgleda drugi su pisali da je jako vulgarno jer je ipak ona bakica.