On je naš najbogatiji pevač sa estrade: CECA MU NIJE NI DO KOLENA! Ima preko 30 stanova i kuća vrednosti nekoliko miliona eura! NE ZNA ŠTA ĆE OD NOVCA

Svi mi znamo da pjevači koji dolaze sa nase strade se nalaze u top najboljih jer jako puno novca zarađuju, kako od svojih pjesama tako i od svojih koncerata koji imaju po cijelom svijetu. Ove godine govorimo o pjevačima koji su zaradili dosta novca i onda taj novac su pokusavali da usmjere.

Kako gledamo ima jako puno pjevača koji su dosta novca zaradili pa su odlucili da svoj novac uloze u neke nekretnine, a najvise njih sačuvaju pare u inostranstvu jer je tu drugaciji porez jer su jasni da je pored kod nas u nasim državama jako velik. Ceca i Sasa Kovačevic su odlucili da svoj novac uloze tako sto ce otvoriiti studij za sebe i svoje kolege i tako njihov biznis ce da napreduju. Svi pricaju da Ceca je jako bogata na estradi ali kada se pogleda ima i ovaj pjevac koji je daleko ispred nje.

On je krenuo sa svojom karijerom kada je otvoroio grupu pod imenom Bijelo dugme a svi znate da se ovdje radi o Goranu Bregovicu. Kako smo mogli da saznamo ima preko 30 nekretnina, mnogo stanova i mnogo vila i svaka vila je u vlasništvu i sve to vrijedi preko miliona eura i to nekoliko.